Petrović: Utakmica nam je propala zbog 300 eura

Sloboda dogovorila susret, pa morala otkazati

Petrović: Utakmica nam je propala zbog 300 eura

S. Mlaćo

Sloboda se nije uspjela iz Banja Luke vratiti sa bodovima.

 Naime, tim iz Tuzle je poražen sa minimalnih 1:0, pa Slavko Petrović nakon meča nije mogao biti zadovoljan.

Ipak, u Tuzli su svjesni da će im reprezentativna pauza dobro doći, ali Petrović je poslije utakmice potvrdio da njegov tim neće nazad u Tuzlu, već će se spremati u Etno selo Stanišići. Tamo je rival Tuzlacima trebao bii Zemun, ali je meč otkazan iz bizarnog razloga.

"Idemo u Etno Selo Stanišići gdje ćemo raditi do subote uvečer. Pokušat ćemo da ubacimo mog stila igre, to je moj domaći zadatak, a Zemun nam je otkazao prijateljsku utakmicu "pet do 12". Naime, oni nisu uspjeli da pronađu 300 eura za autobus koji je trebao da dođe do Etno Sela. Bit će teško pronaći protivnika sada, ali ako i ne nađemo u subotu ćemo raditi dva puta na dan i pokušati dići ekipu", jasan je bio Petrović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda nakon nepotpunog desetog kola zauzimaju tek deseto mjesto sa samo devet osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti