Šef stručnog štaba FK Željezničar

Petrović: Uzdrmao nas je dolazak na čelo tabele

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara u posljednjem kolu BH Telecom Premijer lige za ovu sezonu u nedjelju će ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Plavi će tražiti novu pobjedu, ali i pratiti dešavanja na meču između Zrinjskog i Slobode. Iako su svi mišljenja da će Zrinjski upisati pobjedu, te slaviti novi titulu, potajna nada na Grbavici ipak postoji.

Na press konferenciji medijima se danas obratio šef stručnog štaba FK Željezničar Slavko Petrović.

"Poslije svih ovih dešavanja teško je naći prave riječi, ali mi smo profesionalci. Imamo još jednu utakmicu i tu minimalnu teoretsku šansu moramo iskoristiti. Što se tiče sastava, o tome ne možemo ništa reći sada jer imamo trening i danas i sutra", kazao je na početku Petrović.

"Mislim da je primarni cilj koji je meni stavljen kada sam dolazio ispunjen. Jesmo se našli u situaciji da smo bili pred titulom, te se tu onda možemo računati kao gubitnici", ističe šef struke Plavih.

"Mi smo u srijedu imali sastanak i analizirali smo dosadašnju sezonu, te naći riječi za utakmice sa Krupom i Sarajevo je tako teško. Svi su bili ubijeđeni da smo bili šampioni, a šta se tu dogodilo suludo je pričati, jer mislim da smo zakazali u najbitnijem segmentu sezone. Neke detalje znamo, neke možda nikada nećemo saznati, ali ono što se odigralo na terenu za začuđujuće. Kada smo došli na čelo tabele, to nas je uzdrmalo", dodao je Petrović na kraju press konferencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije