Petrović zadao jak tempo: Drugi dio treninga odrađen u šumi

Željo odradio novi trening na Kupresu

Petrović zadao jak tempo: Drugi dio treninga odrađen u šumi

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prijateljskom duelu protiv Krupe (1:0), nogometaši Željezničara nastavili su sa treninzima u svojoj pripremnoj bazi na Kupresu.

Slavko Petrović sa  pomoćnicima Harisom Alihodižem i Adinom Mulasmanovićem ne štedi svoje izabranike koji su po veoma velikoj vrućini odradili novi jutarnji trening.

Ekipi se jučer priključio i vezista Sinan Ramović koji je danas radio odvojeno od ostatka ekipe, ali sigurno je da će ovaj 24-godišnjak biti veliko pojačanje za Plave. Sve glasnije spominje se i dolazak Sandra Gotala, hrvatskog napadača koji bi uskoro trebao riješiti svu potrebnu papirologiju, potpisati ugovor i priključiti se svom novom timu.

Kada je u pitanju Josip Projić, lijevi bek Napredka iz Kruševca koji se spominje kao opcija za lijevu stranu, njegovo dolazak je još uvijek upitan, ali je ovaj 29-godišnjak za SportSport.ba potvrdio da kontakti i dalje postoje.

Nogometaši Željezničara danas su radili uz veoma aktivne pomoćnike Alihodžića i Mulaosmanovića dok je Slavko Petrović sve nadgledao, a zatim i otišao u šumu gdje je odrađen drugi dio treninga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije se to baš dopalo njegovim izabranicima koji su izgledali veoma umorno, ali Plavi će definitivno imati dovoljno vremena i da se odmore pred dvomeč sa crnogorskom Zetom. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije