Petrović: Zajedničkim snagama vratit Velež tamo gdje pripada

Igrač Rođenih optimističan

Petrović: Zajedničkim snagama vratit Velež tamo gdje pripada

M. Maksimović

Nakon što je Velež uvezao dvije pobjede, lijevi bek Ante Petrović optimističan je po pitanju povratka Veleža na mjesto koje mu pripada u bh. fudbalu. 

Zadovoljan je i izdanjem na utakmici protiv Bratstva iz Gračanice koju je Velež pobijedio s 2:1 nakon rezultatskog preokreta.

“Odigrali smo dobru utakmicu protiv iskusne ekipe Bratstva. Nakon što smo primili gol nismo potonuli, nastavili smo igrati i uspjeli izjednačiti do kraja poluvremena. U drugo poluvrijeme ušli smo s potrebnom dozom agresivnosti što nam se isplatilo jer smo brzo postigli gol, te tako na najbolji način potvrdili pobjedu u Bihaću“, izjavio je Petrović koji je posebno sretan zbog Veležovih navijača.

“Veliko im hvala u moje i u ime ekipe. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama vratiti Velež tamo gdje mu je i mjesto”, poručio je prvotimac Rođenih.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež je proljeće otvorio domaćim remijem s Travnikom, nakon čega je svezao gostujuću pobjedu protiv Jedinstva i domaću protiv Bratstva. Slijedi meč protiv Radničkog.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi