Petrović žali za propuštenim, Starčević prezadovoljan

Treneri Krupe i Želje nakon meča

Petrović žali za propuštenim, Starčević prezadovoljan

M. Šljivak

Treneri Željezničara i Krupe, Slavko Petrović i Slobodan Starčević, različitog su raspoloženja došli na press konferenciju nakon remija u 8. kolu Lige za prvaka (1:1).

Željo je remijem ispustio šansu da dva kola prije kraja dođe na korak od titule prvaka, a trener Petrović je nakon meča istakao da je njegov tim izvukao bod.

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Ponoviću još jednom, Krupa nije slučajno u play offu. Imali smo šansu da na vrućem gostovanju s tri boda napravimo veliki korak ka tituli, ali smo na kraju izvukli jedan bod", rekao je trener Željezničara Slavko Petrović nakon meča.

Trener Krupe Slobodan Starčević zadovoljan je onim što je njegov tim pokazao u meču sa Željezničarom.

Ovaj tim je remijem praktički spriječio slavlje gostiju iz Sarajeva u borbi za naslov prvaka.

"Mi smo pokazali da nismo slučajno u Ligi za prvaka. Ovo je četvrta utakmica u kojoj se vraćamo protiv ovako kvalitetnih ekipa. Bili smo u šansi da pobijedimo, a nadamo se da ćemo u budućnosti konačno doći i do pobjede. Nama imponuje što je Željezničar, tim s velikom tradicijom, došao u Krupu. Mi smo u odnosu na prošli meč protiv njih dosta napredovali, što se i vidjelo na terenu. Ostali smo u kontinuitetu dobrih rezultata i želimo to nastaviti", rekao je Starčević nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi