Trener Radnika iz Bijeljine

Petrović: Žalim što nismo pobijedili

Trener Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović rekao je kako njegov tim piše historiju ovog semberskog kluba. Vjerovatnoposlijeratnu, jer o prijeratnoj rijetko ko iz tog kluba mnogo toga i zna. 

"Ovo nam je šesta utakmica bez poraza. Nikada to Radnik nije imao Premijer ligi BiH, ali ni u Ligi RS. Slijedi nam Zvijezda i sa tom pobjedom bi riješili većinu posla", kaže Petrović.

O utakmici na Tušnju kaže:

"Žalim što nismo pobijedili, ali mogli smo i izgubiti. Sloboda je jedini tim ovog proljeća koji je svih 90. minuta mogao izdržati naš tempo. Željezničar na Grbavici je pao nakon 60. minuta", kazao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.