Petrović: Želimo spremni dočekati prvenstvo

Kapiten Kozare o pripremama

Petrović: Želimo spremni dočekati prvenstvo

D. Vejo

Fudbaleri Kozare ušli su u posljednju fazu priprema za početak Prve lige Republike Srpske.

Tamo ih očekuju klobovi kao što su Drina, Borac, Slavija, Rudar i drugi. Ova imena dovoljno govore o tome koliko je ove godine prvenstvo ozbiljno. 

Izabranici Velimira Stojnića tokom prošle sezone bili su nepremostiva prepreka kod kuće za sve protivnike. Jedini klub koji je iz Gradiške otišao sa čitavim plijenom je Krupa, koja je novopečeni član Premijer lige BiH. Kako teku pripreme crveno-bijelih ispričao je jedan od fudbalera tima iz Gradiške.

"Pripreme za sada teku u najboljem redu. Nemamo povrijeđenih igrača što je najbitnije. Prošli smo najteži put priprema a sada ulazimo u fazu uigravanja ekipe za prvenstvo. U srijedu nas očekuje prijateljski meč sa ekipom Tekstilca u Derventi, tako da se nadamo jednoj tvrdoj utakmici. Želimo odigrati dobro i polako krenuti slagati kockice za prvo kolo", zaključio je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi