Veznjak Čelika za SportSport.ba

Pezer: Ne bojimo se Slobode, iako su lideri prvenstva

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon visoke pobjede nad Vitezom (6:1) okreću se narednim izazovima u Kupu i Premijer ligi BiH. Standardni igrač crno-crvenih je defanzivni veznjak Semir Pezer, koji se ustalio u ekipi, te dobro odrađuje 'prljave' poslove na sredini terena.

Nakon utakmice protiv Viteza, ovaj igrač bio je zadovoljan pobjedom i igrom cijele ekipe.

"Mislim da je najbolja naša utakmica protiv Viteza, koja je krunisana sa šest golova. Zadovoljni smo, drago mi je zbog saigrača, atmosfere i okrećemo se narednim utakmicama. Već prva naredna utakmica je protiv Slobode, to je prava ekipa, koja ima glavu i rep, lideri su prvenstva, ali mi ih se ne bojimo jer smo im jedini nanijeli poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Iskreno nadam se prolazu u dvije utakmice", nada se Pezer.

Nakon Slobode, očekuje ih teško gostovanje protiv Željezničara na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo se nadigravati u Sarajevo, pobjedom protiv Viteza smo se malo rasteretili. Pripremit ćemo se dobro za Željezničar i na kraju nadam se pozitivnom rezultatu, što bi bilo sigurno sve osim poraza", kazao je za SportSport.ba Semir Pezer.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.