Pioniri Željezničara deklasirali slabašni Čelik

Sigurna pobjeda Plavih nada

Pioniri Željezničara deklasirali slabašni Čelik

S. Mlaćo

Pioniri Željezničara danas su na svojoj Grbavici savladali deklasirali vršnjake iz NK Čelik sa visokih 5:0.

Plavi su poveli u 15. minuti preko Dina Ćutahije, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U nastavku efikasna igra Željinih nada. U 42. minuti Ćutahija sa 11. metara povisuje na 2:0, a zatim isti igrač 11. minuta kasnije postiže svoj hat-trick.

Do kaja pogoci Behlulovića i Lukovca za konačnih 5:0. Gosti iz Zenice pružili su blijedu partiju i mogu biti zadovoljni sa samo pet primljenih pogodaka.

Premijer Omladinska liga BiH za pionire:

FK Željezničar - NK Čelik 5:0 (1:0)

FK Željezničar: Gusinac, Fejzić, Hubanić, Tabaković, Hasić, Ćutahija, Šoljić, Ćorić, Mulaosmanović, Behlulović, Zubanović.

NK Čelik: Mlačo, Selimanović, Babić, Kovač, Mahmić, Helja, Begić, Durmiš, Beganović, Sibalo, Zeković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti