Pionirska reprezentacija BiH poražena od Crne Gore

Prijateljski meč

Pionirska reprezentacija BiH poražena od Crne Gore

Pionirska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odigrala prijateljski meč.

Izabranici Zorana Erbeza za protivnika su imali selekciju Crne Gore, a susret odigran u Podgorici okončan je rezultatom 2:0 u korist domaćih. 

Golove za Crnu Goru su postigli Vukotić u 34. i Gajić u 40. minuti. 

Imali su bh. pioniri nekoliko prilika za postizanje pogotka, ali se mreža Crne Gore nije tresla. Naša selekcija je meč završila sa igračem manje na terenu jer je Lasić u 65. minuti dobio crveni karton.

Za BiH u ovom susretu su nastupili: Nikola Miličević,Halid Džanko, Mate Lasić, Anes Hrustanović, Bakir Nukić, Amar Drina, Sergej Kalabić, Salih Hušić, Faruk Duraković, Patrik Bošnjak i Amar Tahrić.

Igrali su još: Faris Krkalić, Mihajlo Živković, Armin Trkić, Ajdin Jusupović, Tarik Pehilj, Slobodan Vujmilović, Hamza Gasal, Marko Kujundžić, Elmedin Kečanović.

BiH je u prvoj utakmici koja je odigrana u utorak pobijedila sa 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi