Pirić: Osjećam se dobro, u nedjelju sam na golu

Golman Zrinjskog za SportSport.ba

Pirić: Osjećam se dobro, u nedjelju sam na golu

E. Čaušević

Golman Zrinjskog Kenan Pirić oporavlja se od lakšeg potresa mozga koji je zadobio na utakmici protiv Radnika. 

Danas je pošteđen treninga, sutra je slobodan dan, a prema prognozama ljekarskog tima već u utorak će braniti i u nedjelju biti na raspolaganju Blažu Sliškoviću.

"Osjećam se dobro, upravo posmatram trening", rekao je Pirić za SportSport.ba, dodajući da su vidne posljedice udarca, odnosno da je primjetna oteklina iznad lijevog uha.

"Sve je na sreću dobro završilo. Što se tiče utakmice mogu da kažem da smo napravili veliku stvar i došli na korak od cilja. Igre se gotovo i ne sjećam. Kroz maglu se sjećam samo pokušaja Todorovića", dodaje Pirić.

Nada se pobjedi protiv tima za koji je do zimus branio čime bi Zrinjski odbranio naslov prvaka.

"Na korak smo od titule, do kraja trebamo ovo završiti na pravi način i ne smijemo se opustiti. Meč protiv Slobode za mene je poseban, ali emocije kao profesionalac ipak trebam ostaviti po strani i nastojati dati sve da Zrinjski pobijedi", kaže Pirić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje i poziv u reprezentaciju, a ne zna hoće li i u narednoj sezoni biti dio Zrinjskog.

"Nadam se pozivu, a ako dođe bit ću ponosan i sretan. Što se tiče odlaska, tu zaista ništa ne znam. Rekao sam svom zastupniku da mi ništa ne govori dok ne bude sve završeno", rekao je Pirić na kraju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi