Pirić propušta meč protiv Krupe

Zbog zdravstvenih problema

Pirić propušta meč protiv Krupe

E. Čaušević

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine ekipa Zrinjskog danas na domaćem terenu dočekuje Krupu u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Plemići su u prošlom kolu doživjeli neočekivan poraz protiv Radnika u Bijeljini i danas žele da se iskupe navijačima za lošu predstavu. Zrinjski želi po nova tri boda, ali im neće biti lako jer im na megdan dolazi neugodna ekipa Krupe.

Da stvari budu gore za Blaža Sliškovića danas neće moći računati na svog prvog golmana Kenana Pirića koji je primoran da propusti današnju utakmicu u Mostaru. Naime, Pirić ima problema sa stomačnim virusom i definitnivno neće biti u kombinacijama za današnju utakmicu.

To će biti sigurno veliki hendikep za Zrinjski s obzirom da je ovaj golman zacementirao svoje mjesto na golu mostarskog kluba. Utakmica između Zrinjskog i Krupe igra se večeras od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi