Pirić: Zaslužili smo barem bod u Lukavcu

Fudbaler Goražda

Pirić: Zaslužili smo barem bod u Lukavcu

Fudbaleri Goražda u subotu su doživjeli prvi poraz u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH. Niz od četiri uzastopne pobjede "romantičarima" sa Drine prekinuo je Radnički iz Lukavca koji je na Jošiku slavio s minimalnih 1:0.

„Mislim da smo zaslužili barem bod u Lukavcu, obzirom da smo igrali dosta otvoreno i imali svoje šanse koje nismo iskoristili. Gol smo primili iz prekida, i domaća ekipa Radničkog je cijelo vrijeme tako pokušavala dati nam gol, jer drugačije nisu mogli stvoriti akciju. Nažalost, sreća nije bila na našoj strani i sada je najbitnije da se što bolje pripremimo za narednu utakmicu protiv Mladosti“, kazao je za SportSport.ba fudbaler Goražda, Muris Pirić.

Pirić koji je u Goražde stigao iz bihaćkog Jedinstva, u prošlom kolu postigao je čak tri gola u pobjedi nad Igmanom (3:0), iako igra na poziciji lijevog veznog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.