Pirotu krasi novi semafor

Pripreme za nastavak sezone

Pirotu krasi novi semafor

Nogometni klub Travnik vrši posljednje pripreme pred nastavak prvenstva u svakom smislu te riječi. Kako se kraju privode pripreme ekipe, tako i stadion Pirota dobija novi moderniji izgled.

Nakon izgradnje istočne tribine, danas je realizovan novi projekat u Travniku. Naime, stadion Pirota od danas je bogatiji za moderni semafor, displeya dimenzija 5 x 2,5 m.

Izgradnjom istočne tribine i ugradnjom semafora nogometni klub Travnik jednu je stepenicu ispred u pogledu infrastrukutre. 

"U naredenom periodu očekuje se implementacija novih projekata na unaprijeđenju infrastrukutre stadiona kako bi imali još bolje uslove za rad, ali i ispunili zadatke koje NS/FS BiH stavi ispred nas." izjavili su iz NK Travnik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti