Pratio duel na Koševu

Pjanić: Dobra utakmica na Koševu, zaslužena pobjeda Sarajeva

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovih dana boravi u našem glavnom gradu. 

Pjanić je danas bio na poslovnom zadatku, a novinarima je govorio o utakmici sa Izraelom, stanju u reprezentaciji, ali i meču Sarajeva i Širokog kojeg je jučer gledao na Koševu.

“Sljedeća utakmica protiv Izraela bit će ključna. Svjesni smo toga. Moramo u zadnjih pet utakmica pobijediti najmanje četiri utakmice. Protiv Izraela nemamo kalkulacija. Imamo novog selektora i zadnje okupljanje je bilo pozitivno. Dosta je novih stvari i novih igrača. Svi smo puni volje da odigramo dobru utakmicu”, kazao je Pjanić, koji je pratio utakmicu na Koševu.

“Bila je dobra utakmica. Sarajevo je zasluženo pobijedilo protiv Širokog. Ostalo je malo do kraja prvenstva i za bh. fudbal je dobro da je neizvjesno. Želim da osvoji onaj ko bude najkvalitetniji do kraja prvenstva”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.