Pjanić i Višća: Težak meč, pobjeda je najbitnija

Nakon meča

Pjanić i Višća: Težak meč, pobjeda je najbitnija

M. Šljivak

Miralem Pjanić je zadovoljan pobjedom nad Kiprom.

Veznjak Juventusa ističe kako je ovo bila jako teška utakmica.

"Nije bilo lako. Kipar je nezgodan rival i nisu nam davali puno prostora. Da smo ranije dali gol bilo bi lakše, ali na kraju je jedino bitno da smo pobijedili", rekao je Pjanić.

"Grčka je kvalitetan protivnik. Čeka nas teška utakmica tamo i ne smijemo izgubiti. Grčka jeste jaka, svjesni smo toga, ali mi imamo svoje ciljeve", istakao je Pjanić.

Edin Višća je također zadovoljan.

"Jako teška utakmica. Znali smo da Kipar igra ovako disciplinovano. Imali smo dosta šansi, ali smo trebali ranije dati gol. Najbitnije je na kraju da smo pobijedili. Ovaj meč zaboravljamo i pripremamo se za Grčku", rekao je Višća, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mi i Grčka ćemo se boriti za baraž. Oni se vraćaju nakon krize, moramo biti borbeniji nego u Belgiji. Kvalitetniji smo i to moramo dokazati u Belgiju", rekao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi