Zadovoljan pobjedom

Pjanić: Novi igrači su dobitak za našu reprezentaciju

E. Čaušević

Miralem Pjanić je večeras bio na visini zadatka na utakmici BiH i Gibraltara (5:0).

"Bili smo favoriti i zasluženo smo pobijedili. Pokušali smo sebi olakšati ovu utakmicu, rano smo dali gol a Gibraltar se cijelu utakmicu branio. Možda smo mogli i malo bolje, ali uglavnom smo odradili dobro svoj posao i zadovoljni smo", rekao je Pjanić, koji je potom dodao:

"Slijedi nam utakmica sa Albanijom. To je prijateljski meč, ništa specijalno, nije to toliko bitno. Ta utakmica može služiti da selektor proba što više igrača. Najvažnije je da budemo spremni za utakmicu sa Grčkom u kvalifikacijama".

"U prvom sastavu su bili neki novi igrači, na novim pozicijama, a pohvalio bih i one novajlije koje su ušle u igru. Želim im čestitati jer oni su plus za našu reprezentaciju. Vjerujem da će mnogi od njih igrati i u Albaniji", završio je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi