Veznjak nakon meča

Pjanić: Sada je situacija komplikovanija

E. Čaušević

Naš reprezentativac Miralem Pjanić nije bio pretjerano zadovoljan nakon meča protiv Grčke.

Naši momci odigrali su samo 0:0 i time su umanjili šanse da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Rusiji.

Pjanić je nakon meča poručio da smo više trebali igrati po zemlji, a ne preskakati igru.

"Rezultat nije kakav smo očekivali, očekivali smo tri boda, ali nismo pokazali ni dobru igru. Možda smo u prvom dijelu bili nešto opasniji, ali trebali smo više na podu držati lopte i tako stvarati prilike. Znali smo da oni imaju dobru odbranu i da ne primaju mnogo golova. Situacija je sada malo komplikovanija, ali u igri smo. Sa tri boda bi bilo lakše, a sada nam dolazi Belgija. Iako nam ovaj rezultat nije baš najbolji, sve je još u igri", rekao je Pjanić nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi