Pjanić snimio dernek u Trening kampu NFSBiH

Ibrahimović dao domaći zadatak novajlijama

Pjanić snimio dernek u Trening kampu NFSBiH

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras napravili sjajnu atmosferu u Trening kampu NFSBiH.

Dok je Miralem Pjanić bio u ulozi snimatelja, na 'scenu' su izlazili trener Eso Ibrahimović, te novajlije među Zmajevima Danijel Milićević i Tomislav Tomić koji su pokazali svoje vokalne sposobnosti. Možda se u pjevanju okušao još neki fudbaler, ali ih nema na snimku, koji nije baš idealan.

Novi fudbaler Juventusa je putem Snapchata podijelio nekoliko snimaka na kojim se vidi kako je izgledao dernek u kampu, a posebnu pohvalu za pjevanje dobio je Ibrahimović , koji je sa sevdalinkom "Bosno moja" napravio šou. Dat ćemo si za pravo da kažemo da se sa mikrofonom snalazi bolje od dvojice novajlija, i da je Pjanićev opis "Bravo majstore" zaslužen.

Milićević je pjevao Šabanovu pjesmu "S namerom dođoh u veliki grad", a Tomić "Ti me varaš najbolje" od istog izvođača. Kako su se snašli, prosudite sami, ali glavno je da je bilo veselo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sudeći po snimcima, momci su i više nego raspoloženi, a mi se nadamo da će pjesme biti i nakon završetka utakmice protiv Estonije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi