Pjanić pred Latviju

Pjanić: Spreman sam, idemo po tri boda

Fudbaler Rome, Miralem Pjanić, spreman je za duel proti selekcije Latvije.

Naš sjajni veznjak je istakao kako u Latviji svi žele tri boda, te je izjavio kako je spreman za igru.

"Spreman sam. Igrao sam u zadnje vrijeme skoro sve utakmice, iako sam imao nekoliko problema sa zglobom. Uglavnom danas je sve kako treba i dobar sam", kaže Pjanić, te ističe kako želi pobjedu u Latviji.

"Znamo svi da je bitna i mi želimo da uzmemo sva tri boda. Mislim da će se i ekipa spremiti na taj način da želimo nastaviti gdje smo završili. Jednostavno želimo nastaviti svoj put koji nas vodi u Brazil. Dosad smo vrlo dobro igrali, tako želimo i nastaviti. Idemo tamo po tri boda, sve ostalo bi bilo loše za nas", rekao je Pjanić, te je dodao:

"Svaku utakmicu koju igram za reprezentaciju želim odigrati najbolje što mogu. Jedva čekam opet utakmicu, jer znam da će nas čekati opet pun stadion naših navijača i s njima želimo da slavimo u Latviji".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pjanić istiće i da će svi igrati za Misimovića, koji zbog povrede nije tu.

"Naravno da je bolje kad smo svi tu. Nedostajaće nam jedan važan igrač (Misimović), ali pokazali smo da možemo igrati i kada nismo svi tu. Igraćemo svi za Misketa, koji je zadnju utakmicu vrlo dobro igrao", rekao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.