Mali princ vjeruje u dobar rezultat u Cuiabi

Pjanić: Vjerujem u ekipu i našu snagu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening u Guaruji pred odlazak u Cuiabu. 

Izabranici Safeta Sušića danas će iz svoje baze krenuti za Cuiabu, gdje u subotu igraju sa Nigerijom na Areni Pantanal. Naš stručni štab, ali i Miralem Pjanić očekuje tešku utakmicu protiv Super Orlova. 

"Bit će teška utakmica, neće biti ista ekipa što je igrala prvu utakmicu i pokazat će neke druge stvari. Mi smo optimisti, nadamo se pozitivnom rezultatu i očekujemo pobjedu," rekao je Pjanić. 

"Mislim da je Enyeama ove sezone oborio rekord po broju minuta bez primljenog gola. Mislim da u 11 utakmica nije primio gol i on je sigurno bitan igrač, ali ja vjerujem u našu ekipu i našu snagu. Vjerujem u naš kvalitet i ako se budemo borili rezultat neće izostati," kaže Pjanić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.