Pjaniću poluvrijeme u ubjedljivom trijumfu Rome

Roma ubjedljiva

Pjaniću poluvrijeme u ubjedljivom trijumfu Rome

M. Šljivak

Fudbaleri Rome savladali su večeras u prijateljskom susretu poljsku ekipu Zaglebiea rezultatom 4:0.

Vučica je na sjajan način otvorila utakmicu i već u prvoj minuti Osvaldo je zatresao mrežu Zaglebieja, da bi do poluvremena Poljaci primili još tri gola.

Tachtsidis je u 18. minuti postigao gol za vodstvo Rome od 2:0, a treći gol je pao tačno nakon pola sata igre. Vodstvo Vučice na 3:0 povećao je Lamela. Poluvrijeme je okončano rezultatom 4:0, nakon što je Bojan Krkić u 42. minuti postigao ispostaviće se i posljednji gol na ovoj utakmici.

U drugom poluvremenu Roma je igrala ponovo veoma dobro, ali je veliki broj izmjena utjecao na fudbalere Zdeneka Zemana, te je susret na kraju okončan rezultatom 4:0.

Miralem Pjanić je odigrao prvo poluvrijeme u dresu Rome, a umjesto njeg aje u nastavku utakmice zaigrao Brazilac Marquinho.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.