PL u futsalu: Zrinjski na čelu tabele

Centar ima utakmicu manje

PL u futsalu: Zrinjski na čelu tabele

A. Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu odigrano je pet mečeva, a Zrinjski je pobjedom nad Leotarom izbio na čelo tabele.

U dosta dobroj predstavi Zrinjski je rezultatom 3:2 savladao Leotar. Dva pogotka za Zrinjski postigao je Mirko Hrkać, dok se u listu strijelaca upisao i Romano Vlaho, a za Leotar su pogađali David Zovko i Srđan Andrić.

Najviše pogodaka u 3. kolu viđeno je u Konjicu gdje je Sofić rezultatom 7:4 savladao Brotnjo. Senahid Mujić je postigao tri, Sanjin Cerovina dva, a Emir Milanović i Benjamin Avdić po jedan pogodak za domaće, dok je Marko Grgić postigao dva, Matej Čilić i Damir Livaja po jedan pogodak za goste iz Čitluka.

Tango je u Nevesinju bio bolji od istoimene domaće ekipe (5:4), Seljak je slavio na gostovanju kod Čelinca (4:3), dok je istim rezultatom Salines u Tuzli savladao Mostar SG Staklorad.

Duel Centra i Kaskade je odgođen zbog nastupa sarajevske ekipe u Futsal Cupu, a nakon nepotpunog 3. kola na čelu tabele se nalazi Zrinjski sa sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi