Plakalo i Kouadio pojačavaju Travnik?

Sarajevo ih šalje na posudbu

Plakalo i Kouadio pojačavaju Travnik?

Nogometni klub Travnik od naredne sezone u svojim redovima bi mogao imati i talentovani dvojac iz aktuelnog šampiona BiH, a radi se o Alemu Plakalu i Germainu Kouadiju. 

Naime, rukovodstvo tima sa Koševa odlučilo je Alema Plakala i Germaina Kouadija poslati na posudbu u Travnik i u narednim danima očekuje se i zvanično finaliziranje dogovora. 

Plakalo i Kouadio zasigurno spadaju u red mladih i kvalitetnih nogometaša, koji bi svojim znanjem znatno doprinijeli u ostvarivanju zacrtanih ciljeva travničkog premijerligaša.

Posljednji angažman Plakalo je imao u visočkoj Bosni, gdje je sezonu okončao kao najbolji strijelac Druge lige FBiH - Centar, dok je Kouadio u februaru 2012. godine na Koševo stigao sa epitetom talentovanog igrača iz Obale Slonovače. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.