Plavi od petka na Kupresu

Petrović uigrava ekipu za nastavak sezone

Plavi od petka na Kupresu

S. Bošković

Fudbaleri Željezničara od petka će se pripremati za nastavak sezone na Kupresu. 

Novi trener Plavih Slavko Petrović želi da iskoristi reprezentativnu pauzu i da bolje uigra ekipu za nastavak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Ekipa s Grbavice do petka će se pripremati u Sarajevu, a u petak idu na Kupres gdje će ostati nekoliko dana. 

Željezničar se nakon sedam odigranih utakmica nalazi na osmoj poziciji, a naredno kolo igra sa Krupom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, jučer je trener stručnog štaba Plavih otpisao pet igrača, od kojih su čak četvorica stigla u posljednjem prijelaznom roku (Husić, Bevab, Pozder, Toskas), a otpisan je i Halvadžić, koji je na Grbavicu stigao prošle zime.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi