Plavi od srijede u Međugorju, sutra predstavljaju Zebu

Željezničar na mini pripremama u Hercegovini

Plavi od srijede u Međugorju, sutra predstavljaju Zebu

S. Mlaćo

Nakon remija sa Slobodom (1:1) fudbaleri Željezničara u srijedu će na mini pripreme u Međugorje, a  boraviti će do nedjelje kada je planiran povratak u Sarajevo. 

U Premijer ligi BiH slijedi pauza zbog nastupa naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u sklopu kojih ćemo u nedjelju u Atini odmjeriti snage sa Grčkom, pa se izabranici Slavka Petrovića žele što bolje spremiti za naredne utakmice, a u svojoj hercegovačkoj bazi svakako će imati i mir kojima im je  potreban nakon što su u posljednje dvije utakmice osvojili samo jedan bod.

Za sada nije poznato da li će Plavi možda odigrati i prijateljski susret u Hercegovini, a za sutra je u Plavom salonu zakazano predstavljanje Zajka Zebe, koji je prije par dana potpisao jednoipogodišnji ugovor sa ovim timom. 

U narednom kolu Željezničar će u goste ekipi Viteza, koja je u prvom duelu ova dva tima na Grbavici slavila sa 2:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi