Plavi otputovali u Međugorje bez Tomića, Asanovića i Baše
foto: fkzeljeznicar.ba / Damir Hajdarbašić

Željo na drugom dijelu priprema

Plavi otputovali u Međugorje bez Tomića, Asanovića i Baše

Fudbaleri Željezničara zajedno sa stručnim štabom, otputovali su u Međugorje gdje će odraditi drugi dio priprema za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi.

Nakon nekoliko dana priprema u Sarajevu Plavi se vraćaju u svoju hercegovačku bazu, Međugorje. Izabranici Milomira Odovića su u Sarajevu trenirali na umjetnoj travi, te su odigrali pripremni susret sa Travnikom u kojem su slavili sa ubjedljivih 4:1.

Fudbaleri najtrofejnijeg bh. kluba će u Međugorju raditi dva puta dnevno, a u planu je odigravanje i nekoliko pripremnih utakmica.

Među putnicima za Međugorje nema Edija Baše i Antonija Asanovića koji su rasiknuli ugovore, te Tomislava Tomića koji ima inostrane ponude. 

Sabahudin Jusufbašić je u proteklim danima trenirao sa Plavima, ali nije našao svoje mjesto u autobusu za Međugorje. Također, Dino Bećirović, koji je bio na probnom radu nije otišao put Hercegovine, ali postoji mogućnost da će se u utorak priključiti ekipi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije