Plavi posljednji put analizirali Metalurg pred put u Skoplje

Makedonci pod lupom

Plavi posljednji put analizirali Metalurg pred put u Skoplje

Fudbaleri Željezničara su u prijepodnevnim satima u Plavom salonu stadiona Grbavica uradili posljednju videoanalizu svog narednog protivnika, makedonskog Metalurga, pred gostovanje u Skoplju u okviru prve utakmice 2. pretkola Europa lige.

Do polaska u makedonsku prijestolnicu, koji je planiran za srijedu u 11 sati sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, izabranici Admira Adžema trenirati će još jednom, i to večeras na svom stadionu od 19 sati.

Nakon prvog pretkola u kojem su Plavi poslije remija na Olimpijskom stadionu Koševo, a potom minimalnom pobjedom od 1:0 nad Lovćen u Petrovcu osigurali prolazak u 2. pretkolo Europa lige, protivnik Željezničaru biti će ekipa koja je prošle sezone u makedonskom fudbalskom šampionatu završila kao trećeplasirana, dok je u nacionalnom Kupu poražena u finalu sa 2:0 od Rabotničkog.

Susret na stadionu Filip II u Skoplju igra se u četvrtak sa početkom u 20:30, dok će posljednji trening pred utakmicu fudbaleri Željezničara održati dan ranije u istom terminu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.