Plavi trenirali dva puta, Sadiković propušta meč s Vukovima

Željo se sprema za Olimpic

Plavi trenirali dva puta, Sadiković propušta meč s Vukovima

Nakon što su u prijepodnevnim satima odradili trening snage u ilidžanskom hotelu Hollywood, fudbaleri Željezničara su u poslijepodnevnim satima trenirali na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Do utakmice 16. kola BH Telecom Premijer lige s Olimpicom ostalo je svega nekoliko dana, a kako smo nezvanično saznali mali gradski derbi na programu je u nedjelju, 1. marta, s početkom u 14:30.

Poslijepodnevnom treningu prisustvovali su svi fudbaleri Željezničara sa izuzetkom Damira Sadikovića. Mladi veznjak kluba s Grbavice ima gripu, te prima penciline, i sasvim sigurno će propustiti susret s Olimpicom na početku proljetnog dijela sezone.

Rezervni golman Plavih, mladi Vedran Kjosevski, vratio se normalnom trenažnom procesu nakon što je imao problema s povredom zadnje lože. Atmosfera u timu Milomira Odovića je odlična, a svi igrači se nadaju da će start drugog dijela sezone započeti na pravi način. 

Zanimljivo je da Željezničar nikada nije izgubio od Olimpica. Jedina dva boda u susretima s Plavima Olimpic je izborio upravo na Grbavici, a u oba navrata je rezultat glasio 1:1.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.