Plavi u Kupu bez poraza 2009 dana, ali...

Sarajevo ide dalje, Željin niz još uvijek traje

Plavi u Kupu bez poraza 2009 dana, ali...

A. Beganović

U revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva i Željezničara odigrali su bez golova, pa je dalje prošla bordo momčad zahvaljujući golu postignutom u gostima.

Revanš susret četvrtfinala kupa Bosne i Hercegovine između dva najbolja bosanskohercegovačka kluba nije oprabdao očekivanja.

Za razliku od prvog susreta na Grbavici, večeras se nije "umiralo" u ljepoti, bilo je mnogo manje prilika, lijepih poteza, a i mreže su ostale netaknute.

Fudbaleri bordo momčadi teren su napustili mnogo zadovoljniji, a plavima s Grbavice za utjehu može biti to što su nastavili svoj niz nepobjedivosti u najmasovnijem takmičenju.

Naime, Željezničar je bez poraza u Kupu nevjerovatnih 2009 dana, odnosno momčad s Grbavice je posljednji poraz u najmasovnijem takmičenju upisala u septembru 2008. godine i to od Zvijezde iz Gradačca (1:0). 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.