Plemići arhivirali akciju "Sloboda": Poslana poruka rivalima

Sjajna igra izabranika Blaža Sliškovića

Plemići arhivirali akciju "Sloboda": Poslana poruka rivalima

Pod Bijelim Brijegom već je arhivirana akcija "Sloboda". Kako su cijeli protekli tjedan i najavljivali stručni stožer i sami igrači, Plemići su se na Tušnju od početka postavili kao favoriti, te taj status do kraja i opravdali.

Maestralni Filipović, ali i svi drugi koji su igrali dali su obol ovoj pobjedi koja je Zrinjski vratila tamo gdje mu je i mjesto, na sami vrh premierligaške ljestvice. Polako se nogometaši Zrinjskog rješavaju aureole koja ih prati od početka sezone, koja glasi otprilike da je momčad slabija nego lani. Istina, ekipu su napustili kvalitetni nogometaši, ali oni koji su ih zamijenili, svoj posao odrađuju na vrhunski način, pa ta priča sve manje drži vodu.

Vidljiv je tu i prepoznatljivi trenerski rukopis legende bh nogometa Blaža Sliškovića, kao i njegovih pomoćnika, Ivankovića, Cvitanovića, Bubala, trenera vratara Kulaglića, fizioterapeuta Pehara, te ostalih koji djeluju kao jedna cjelina i koji su čini se, na pragu prave formule.

Sve misli su sada okrenute gostovanju u Vitezu, gdje će, kao i na većini stadiona u Bosni i Hercegovini, Zrinjski doći kao apsolutni favorit. Imperativ je jasan, sve osim pobjede bit će neuspjeh za prvaka.

Slišković može biti miran. Zdravstveni bilten momčadi lagano se popravlja. Od ozljede se uspješno oporavlja i Jamak, sve bitniji kotačić u Bakinom sustavu, jednako bitan u veznom redu kao i za dobru atmosferu u momčadi. Kako stvari stoje, u konkurenciju za utakmice će skoro ući i momak iz Sjeverne Koreje, Hyon Uk So, koji je unatoč jezičnoj barijeri zadovoljio stručni stožer Zrinjskog.

I uistinu, ono što su oči vidjele, ovaj povremeni reprezentativac Sjeverne Koreje uistinu je sjajan nogometaš koji će sigurno biti pojačanje za Plemiće u ofenzivnoj liniji. Toliko je dobar da popularnom Baki neće biti teško napraviti koju gestikulaciju više, mahnuti rukom koji put više, jer Uk So je igrač koji će mu i više nego dobro doći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje se jedino vidjeti kako će se razviti stvari s nezadovoljnim Tonćijem Kukočem za kojeg, sada je to više nego jasno, nema mjesta u trenutnoj koncepciji igre Zrinjskog.

Sve ostale stvari, zasad polako liježu na svoje mjesto, a kurs koji je uhvatio HŠK Zrinjski, čini se ima samo jedan cilj: treći uzastopni naslov prvaka Bosne i Hercegovine!

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi