Plišek: U subotu će biti drugačije

Nakon pobjede nad Rudarom

Plišek: U subotu će biti drugačije

Sarajevo je u prvom susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine došlo do zaslužene pobjede rezultatom 3:0 nad Rudar Prijedorom.

Prijedorčani danas nisu bili dorastao protivnik bordo igračima, ali se u redovima Rudara nisu previše uzbuđivali nakon današnjeg poraza.

"Odmarao sam kompletnu odbranu za subotnju utakmicu koju opet igramo protiv Sarajeva, ali ovog puta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Mi imamo dosta starijih igrača i nemamo veliki fond da možemo paralelno igrati i u Kupu i u prvenstvu", rekao je nakon meča trener Prijedorčana Dragan Radović.

S druge strane, zadovoljan je bio trener Sarajeva, Jiri Plišek.

"Mogu biti zadovoljan rezultatom, ali svi smo svjesni da će u subotu protiv Rudara sve ići dosta teže, jer su utakmice u prvenstvu ipak nešto drugo. Posebno bih za današnji nastup pohvalio mladog Čizmića, koji je na terenu zamijenio Čomora i pokazao da se upornim i napornim radom može dogurati do prve ekipe", kazao je Plišek.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.