Pljevljak: Pobjeda je imperativ, cilj je Premijer liga

Fudbaler Bratstva

Pljevljak: Pobjeda je imperativ, cilj je Premijer liga

Bratstvo iz Gračanice seriju dobrih rezultata u Prvoj ligi FBiH pokušat će nastaviti i u sutrašnjem meču protiv Gradine. 

Tim Zorana Ćurguza nakon 20 odigranih kola zauzima drugoplasiranu poziciju, a optimističan uoči sutrašnjeg duela sa Gradinom je ofanzivac Rijad Pljevljak.

"Očekuje nas teška utakmice, ali treba uzeti u obzir da smo mi u ovom trenutku možda i u najboljoj formi. Gradinu nećemo podcijeniti, iako je za nas pobjeda imperativ, jer je cilj plasman u Premijer ligu BiH", kazao je Pljevljak, a potom dodao:

"Što se tiče borbe za Premijer ligu, mi se nadamo da ćemo mi biti ti koji će slaviti na kraju sezone. Ima tu još nekoliko ozbiljnih kandidata i sigurno da ćemo morati dati sve od sebe", zaključio je Pljevljak koji je u redove Bratstva dospio iz bihaćkog Jedinstva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije