Pljevljak pojačao Bosna Semu

Stiže iz Metalleghea

Pljevljak pojačao Bosna Semu

M. Šljivak

Ekipa Bosna Sema veoma ozbiljno se priprema za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Sarajevski tim je već angažovao nekoliko pojačanja, a novo ime u svlačionici biće i 25-godišnji veznjak Rijad Pljevljak.

Ovaj fudbaler u redove Bosna Seme dolazi iz Premijer lige BiH, odnosno ekipe Metalleghea, gdje je proveo proteklih godnu i po. Ipak, za njega u ovom timu više nije bilo mjesta, pa je prihvatio poziv Bosna Seme.

Ove sezone Pljevljak je za Metalleghe upisao samo pet nastupa uz odigranih 110 minuta, ali je u posljednje vrijeme potpuno nestao s radara u ovom timu.

Nedavno je dogovoren raskid ugovora, a veoma brzo je Pljevljak nakon toga dogovorio saradnju s Bosna Semom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pljevljak je nastupao za omladinske kategorije Željezničara,  a zatim je nosio  dres Goražda, Olimpica, Travnika i Jedinstva. 

Bosna Sema nakon prvog dijela sezone zauzima 12. mjesto na tabeli Prve lige Federacije BiH i predstoji im teška borba za opstanak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi