Pljevljak: Protiv Turbine samo pobjeda dolazi u obzir

Fudbaler Bratstva

Pljevljak: Protiv Turbine samo pobjeda dolazi u obzir

Pored GOŠK-a, kandidaturu za ulazak u Premijer ligu istaklo je i Bratstvo iz Gračanice koje u dosadašnja dva kola ima jednu pobjedu. 

Ovog vikenda na svom stadionu „Luke“ dočekuju ekipu Turbine iz Jablanice, a susret je s optimizmom najavio ofanzivac Bratstva Rijad Pljevljak. 

„Ako želimo boriti se za prvo mjesto, onda je dovoljno jasno da protiv Turbine samo pobjeda dolazi u obzir. Što se tiče ekipe Turbine, imali smo ih priliku gledati u prošlom kolu protiv Jedinstva i sigurno da zaslužuju respekt. Mi ovu utakmicu dočekujemo spremno, u najjačem sastavu, tako da se nadamo da tri boda neće doći u pitanje“, kazao je Pljevljak za SportSport.ba.

Pljevljak je u redove Bratstva stigao iz bihaćkog Jedinstva, a da će biti veliko pojačanje za tim iz Gračanice pokazao je u prvom kolu protiv Čapljine, pruživši odličnu partiju koja je na kraju ispraćena aplauzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.