Pljevljak: Vjerujem da ćemo trku završiti na prvom mjestu

Fudbaler Jedinstva nakon utakmice sa Bratstvom

Pljevljak: Vjerujem da ćemo trku završiti na prvom mjestu

Bihaćko Jedinstvo jučer je u dosta tvrdoj utakmici došlo do neriješenog rezultata u Gračanici i tako zadržalo lidersku poziciju na tabeli Prve lige Federacije BiH.

Derbi susret 23. kola završen je s nepopularnih 0:0, a Bišćani zasigurno imaju razloga za žaljenje, obzirom da u prvom poluvremenu nisu uspjeli realizirati čak tri stopostotne prilike.

“Zadovoljni smo s ovim bodom, ali sigurno možemo žaliti za propuštenim prilikama koje smo imali u prvom poluvremenu. Ne preostaje nam ništa drugo, nego da se sad zadovoljimo s ovim bodom koji će nam sigurno biti od velike važnosti u nastavku prvenstva”, kazao je nogometaš Jedinstva Rijad Pljevljak za SportSport.ba, koji je potom s optimizmom najavio mogući ishod prvenstva:

“Iako ima još dosta da se igra, ja vjerujem da ćemo mi ovu utrku završiti na prvom mjestu. Na korak smo do titule, sada je najbitnije da nastavimo ovako igrati do zadnje utakmice”, dodao je Pljevljak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.