Pljuska iz Simin Hana za alarm Pod Bijelim brijegom

Plemići olako shvatili Slogu

Pljuska iz Simin Hana za alarm Pod Bijelim brijegom

Da je Kup varljivo natjecanje, poznata je stvar svakom ljubitelju najvažnije sporedne stvari na svijetu. Nemali broj puta smo slušali i čitali o tom kako su niželigaši šokirali apsolutne favorite iz tog natjecanja koje, eto, često ne leži favoritima. 

Od jučer, navijači i simpatizeri mostarskog Zrinjskog će ovu činjenicu imati na umu kad god krene Kup natjecanje u našoj državi. Doduše, momčad Siminog Hana i nije bila baš toliki autsajder. Radi se o iskusnoj ekipi, kvalitetnoj, odlično vođenoj, te s upravom koja zna kako i što hoće.

Pomalo zato i čudi, podcjenjivački stav Plemića koji su na ovo teško gostovanje krenuli bez gotovo pola prve momčadi, te trenera Sliškovića koji je ostao u Mostaru zbog bolnih leđa. Pirić, Jakovljević, Stojkić, Perišić, Filipović i Bilbija  su ostali u Mostaru, a prigoda se, očito malo prenagljeno, dala igračima koji nisu u prvom planu.

Doduše, kroz dosadašnji dio Premijer lige, te kroz medije, stvorila se priča da Zrinjski ima dvije podjednake postave, koje bez problema mogu odgovoriti na sve izazove koje stručni stožer stavlja ispred njih.

Da to baš nije tako, pobrinuli su se nogometaši Sloge koji su na momente obranu Zrinjskog pravili smiješnom, a samo čudo je Bandićevu mrežu spasilo i većeg broja lopti u njegovoj mreži. Bandić je doduše, jučer bio i rijetka svijetla točka u blijedom izdanju Plemića. 

Odmarati sedam nogometaša iz prvog plana, jučer se ispostavilo kao velika pogreška. Doduše, ovo je bila idealna prigoda da se shvati da neki igrači ne mogu odgovoriti  zahtjevima struke, točnije, da nisu za dres Zrinjskog. 

Poznavajući metodiku rada spomenutog stručnog stožera, te uprave, za očekivati je i određene sankcije za jučerašnju blamažu. 

No, vremena za plakanje nad prolivenim mlijekom nema. U subotu u okviru 9.kola Premijer lige Pod Bijeli brijeg stiže zahuktala Mladost DK. Ovjenčani trijumfom i izbacivanjem Sarajeva iz Kupa, ekipa trenera Edisa Mulalića u Mostar stiže sa svime, osim sa bijelom zastavom. 

U ovom trenutku su možda i najneugodniji protivnik, jer Mladost je momčad koju je uistinu teško nadigrati. Zrinjski i gosti iz Doboja kod Kaknja u ovaj susret ulaze u dijametralno suprotnim raspoloženjima i ovo je u najavi i možda najinteresantniji susret kola. 

Glupo bi bilo zbog jedne utakmice, pa makar i izgubljene protiv ekipe iz slabijeg ranga, proglašavati krizu Pod Bijelim brijegom, ali pljuska iz Siminog Hana, sama po sebi, dovoljna je da se upali makar prigušeni alarm u redovima državnog prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije