Miroslav Blažević optimističan pred utakmicu u Čapljini

"Pobijedit ćemo, nema ali..."

Fudbaleri Slobode jutros su se iz Rudarske 2 zaputili ka Međugorju gdje će obaviti jedan trening, prespavati, a onda se sutra zaputiti ka Čapljinu na utakmicu 18. kola Prve lige F BiH. Lani, gotovo u isto vrijeme, Tuzlaci su u Čapljini poraženi sa ubjedljivih 3:0. 

I tada je, kao i sada, utakmica sa Čapljincima bila jedna vrsta prekretnice. Naime, Sloboda se i lani borila za bodovni priključak s vrhom tabele, a u sadašnjoj poziciji momčad Miroslava Blaževića mora ostvariti trijumf ukoliko želi ostati u korak sa bihaćkim Jedinstvom koje ide na lagano gostovanje u Livno.

"Svaka utakmica koja dolazi je najteža. Idemo na pobjedu, pobjedit ćemo, nema ali", rekao nam je Miroslav Blažević koji se potom zaputio ka autobusu.

U njegov tim vraća se pouzdani Adnan Salihović, a tokom sedmice Blažević je na treninzima pravio koncepcijske rokade. Koliko će one biti plodonosne znat će se već sutra oko 17 sati kada utakmica u Čapljini bude okončana. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti