Samir Efendić, prvotimac Slobode

"Pobjeda bi nam mnogo značila“

Standardni prvotimac tuzlanske Slobode, Samir Efendić ističe značaj i težinu utakmice sa Travnikom, koja se igra u subotu u 14.30 na stadionu Tušanj. 

„Pobjeda bi nam mnogo značila. Krenuli bi jednom uzlaznom putanjom i u tome se ogleda taj značaj. Moramo biti čvrsti i agresivni na svakom dijelu terena. Izjave moramo potkrijepiti borbom na terenu, a ona sigurno neće izostati“, kaže Samir Efendić.

Podsjetimo Tuzlaci su jesenas na Piroti slavili sa 4:1. Ipak, Sloboda ima 12, a Travnik 15 bodova i obje momčadi se nalaze u opasnoj zoni. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.