"Pobjeda jedini cilj"

Predsjednik FK Napredak

"Pobjeda jedini cilj"

M. Jakovljević

Napredak je u Donjem Šepku domaćin ekipi Jedinstva iz Brčkog, koja igra solidno i zauzima 5. mjesto na tabeli Druge lige RS - Istok.

U proteklom kolu Napredak je doživio prvi poraz u ovoj sezoni, i to od Gubera.

"Moralo je i to jednom da se desi. Igračima ništa nisam zamjerio, borili su se i ta utakmica je za nas prošlost. Izvukli smo neke pouke, tj. analizirali greške. Protiv Brčaka je prilika za popravni i je vjerujem u svoje igrače da će ga položiti i osvariti novu pobjedu. Želimo ostati usamljeni na vrhu tabele sa solidnom bodovnom razlikom u odnosu na prve pratioce", izjavio je Miodrag Jevrić, predsjednik FK Napredak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi