Pobjeda sigurna, Azot minimalno protiv Ilijaša

Druga liga FBiH grupa Centar

Pobjeda sigurna, Azot minimalno protiv Ilijaša

S. Mlaćo

Pobjeda iz Tešanjke slavila je pobjedu u 6. kolu Druge lige FBiH grupa Centar, te se nalazi na liderskoj poziciji.

 Pobjeda je danas nadigrala NK Jedinstvo 3:2, a strijelci za domaće su bili dva puta Muhamed Delić i jednom Aldin Bahtić, dok su ga goste pogađali Alen Smajlović i Esad Maletić.

Azot je sa minimalnih 1:0 bio bolji od Ilijaša, a jedini pogodak djelo je Adisa Korjenića u 80. minuti.

Borac je u Jelahu sa 2:1 savladao Žepče, a Natron u Maglaju sa 4:0 deklasirao Famos. Radnik i Krijava su podijelili bodove (2:2), a Rudar iz Zenice je na Koševu sa 6:1 deklasirao Bosnu Union.

Meč između Goražda i Usore nije odigran, s obzirom da je sa važeći ugovor i ljekarsko uvjerenje imalo samo šest igrača gostiju, te će Goražde ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0.

Na tabeli je prva Pobjeda sa 12 bodova, dok Radnik Hadžići i Azot imaju po 11.

Na dnu je Usora sa tri boda, dok Bosna Union i Žepče imaju po 4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti