"Pobjednik bi mogao postati i jesenji prvak"

Vezista Zvijezde za SportSport.ba

"Pobjednik bi mogao postati i jesenji prvak"

S. Mlaćo

Nakon pomalo iznenađujućeg remija sa ekipom Budućnosti (1:1) nogometaši Zvijezde iz Gradačca okrenuli su se subotnjem komšijskom derbiju sa Orašjem.

Gradačačani vjeruju da mogu u Orašju pružiti dobru partiju i kući se vratiti sa bodovima, ali su svjesni da to neće biti nimalo lahko ostvariti, s obzirom na kvalitete popularnih Labudova sa Save.

"Sigurno da nas očekuje najveći ispit u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ekipa Orašja se nalazi u maloj krizi rezultata, ali sigurno ne radi se samo o komšijskom derbiju, već možda i derbiju prvenstva, jer mislim da bi  pobjednik ovog meča mogao postati i jesenji prvak. Idemo u Orašje da pobijedimo i svaki pozitivan rezultat bi nam odgovarao. Poznajemo ih dobro, a i oni nas,  te se nadam dobroj utakmici u kojoj će stadion biti pun kao i uvijek do sada kad igraju ove dvije ekipe", kazao je za SportSport.ba vezista Zvijezde Mladen Stjepanović.

Zvijezda se nakon 12.odigranih kola nalazi na petom mjestu  i zaostaje dva boda sa vodećom Bosnom iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno da smo izgubili dva neočekivana boda protiv Budućnosti, iako smo stvorili mnogo šansi na toj utakmici i odigrali zaista dobro. Ambicije su i dalje iste, želimo da ostanemo u vrhu i nadam se da ćemo slijedeće polusezone biti glavni konkurent za ulazak u Premijer ligu, dodao je Stjepanović. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi