Pobjedom nastaviti niz pozitivnih rezultata

Čelik dočekuje Drinu

Pobjedom nastaviti niz pozitivnih rezultata

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati ekipu Drine iz Zvornika. Zeničani nakon dva kola imaju četiri osvojena boda, dok su gosti zabilježili dva poraza. 

Uoči sutrašnje utakmice u prostorijama kluba s Bilinog polja održana je i press konferencija, na kojoj su se prisutnim novinarima obratili trener Elvedin Beganović i veznjak Anel Dedić.

Zeničani će sutra jurišati na pobjedu od prve minute, kako bi ovjerili dva dobra rezultata s otvaranja prvenstva. Kada je u pitanju igrački sastav, za utakmicu neće konkurisati Vernes Selimović, Stipe Barać, te najnovije pojačanje Igor Radovanović.

Ostali igrači su spremni, a prema riječima trenera crno-crveni neće biti promjena u početnoj postavi, te će utakmicu sutra vjerovatno početi ekipa, koja je pobijedila Slobodu, te remizirala u Sarajevu protiv Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone Drina je na Bilinom polju golom Edina Rustemovića osvojila tri boda, dok su Zeničani u Zvorniku, također minimalno slavili 0:1 i to golom veznjaka Anela Dedića.

Vjerovatni sastav Čelika: Adilović, G.Popović, Kojić, Jusić, Bureković, Dedić, Bajraktarević, M.Popović, Hećo, Grahovac i Karić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.