Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH i Velsa

Utakmica je na rasporedu 10. oktobra

Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH i Velsa

D. Kurbegović

Danas je i zvanično počela prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, u kojoj će na Bilinom polju 10. oktobra koplja ukrstiti BiH i Vels.

Zbog limitiranog kapaciteta, štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (zapad), 30 KM (istok), te 20 KM (sjever i jug). 

Prodaja 5.500 ulaznica obavit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije "Centrotours", dok je 4.275 ulaznica rezervisano za igrače i stručni štab reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe u BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, klubovima iz Premijer lige, članovima organa i tijela NS/FS BiH, bivšim reprezentativcima, sponzorima i partnerima.

Shodno odluci NS/FS BiH koja je donesena pred utakmicu sa Andorom, svi navijači koji su kupili ulaznice za utakmicu sa Andorom, imaju prednost za kupovinu ulaznica za utakmicu sa Velsom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Danas u Zenici na istočnoj strani stadiona Bilino polje, gdje će se inače prodavati ulaznice za ovu utakmicu nema gužve kada je u pitanju prodaja ulaznica. Nekoliko desetina vjernih navijača čeka u redu kako bi kupili ulaznicu i gledali Begovića, Pjanića, Ibiševića s jedne, te Balea, Ramseya, Allena s druge strane.

Prodaja ulaznica za sve ostale navijače počinje u subotu, 03. 10. 2015. godine u 09:00 sati. Očekuje se da sve ulaznice budu rasprodane u subotu, tako da će se do početka utakmice, moći nabaviti samo još kod tapkaroša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.