Počela sjednica IO N/FSBiH

Danas neće biti donijeta nikakva odluka

Počela sjednica IO N/FSBiH

U ovim trenucima u Sarajevu je počela sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Prema posljednjim informacijama, aktuelnom selektoru Mehmedu Baždareviću neće biti ponuđen novi ugovor, a glavni kandidati za novog selektora reprezentacije su Amar Osim i Meho Kodro, iako neki članovi Izvršnog odbora 'guraju' i neke svoje kandidate. 

Spomenimo i to da na današnjoj sjednici neće biti donesena nikakva odluka vezana za novog selektora, već će dva selektora, Mehmed Baždarević i Vinko Marinović podnijeti izvještaje. 

Inače, sjednici naravno prisustvuje i Mehmed Baždarević koji je okupljene novinare samo pozdravio i nije htio ništa komentarisati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi