Počele Royal Jelly i FIT keks lige srednjih škola KS

Počele Royal Jelly i FIT keks lige srednjih škola KS

M. Šljivak

U nedjelju, 12. februara 2017. godine, u maloj sali centra Skenderija počele su Royal Jelly Liga srednjih škola Kantona Sarajevo u malom fudbalu za muškarce i FIT keks Liga srednjih škola za djevojke.

Organizator ovog takmičenja je Udruženje za razvoj sporta Sport Centar, dok je farmaceutska kompanija Bosnalijek generalni pokrovitelj, s obzirom na to da je njihova misija podrška razvoju šire društvene zajednice. 

Pored Bosnalijeka kao generalnog pokrovitelja, Royal Jelly Liga srednjih škola KS se održava i uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo na čelu s ministrom Mirvadom Kurićem. 

Vrijedi istaći da su projekat podržali Coca-Cola HBC B-H d.o.o Sarajevo, koja je obezbijedila osvježenje za takmičare, te KLAS d.d. Sarajevo i Sprind d.d., čije će proizvode imati priliku degustirati učesnici ovih takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi