Počelo postavljanje stolica u Novom Travniku

Čelnici kluba ispunili obećano

Počelo postavljanje stolica u Novom Travniku

S. Mlaćo

Danas je na Gradskom stadionu u Novom Travniku započelo postavljanje stolica na novoizgrađenu tribinu.

NK Novi Travnik je domaće utakmice u prvom dijelu sezone igrao na stadionu Pirota u Travniku, a čelnici kluba čine sve da već od prvog kola nastavka sezone ekipa igra u svom gradu. 

Veliki broj građana danas je uzeo učešće u akciji postavljanja stolica, a zanimljivo da su se odazvali neki članovi Uprave, što zapravo pokazuje svu želju kluba da domaće susrete igraju na domaćem terenu, u pravom smislu te riječi. 

Veći dio stolica je odmah i postavljen, a poslužilo je i veoma lijepo vrijeme. Čelnici kluba se nadaju da će sve biti gotovo do vikenda kada se nastavlja sezona, a u Novi Travnik bi trebao gostovati GOŠK iz Gabele. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ukoliko ipak radovi ne budu gotovi, Novotravničani će drugi dio sezone otvoriti na stadionu Jaklić u Bugojnu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi