Počinje eliminaciona faza na Šutkovom memorijalu

Po dvije utakmice u obje konkurencije

Počinje eliminaciona faza na Šutkovom memorijalu

S. Mlaćo

Nakon dva dana pauze i obilježavanja 70 godina NK Iskra, na stadionu Mladost u Bugojnu večeras se nastavlja 21.memorijalni turnir "Admir Ljubuškić-Šutak".

Večeras će od 18:30 sati snage u omladinskoj konkurenciji odmjeriti NK Sport Prevent 2001 i Mera, te 45 minuta kasnije NK Iskra – MNK Fajkaš Donji Vakuf. Posebno uzbudljivo će biti u seniorskoj konkurenciji gdje će također biti odigrane dvije utakmice osmine finala.

Od 20 sati na terenu su Kasarna Admir Ljubuškić- Šutak i Caffe bar Picadilly MG, dok će sat kasnije sastati se AD Spedition i Caffe bar Sedmerac. Očekuje se veoma dobra posjeta, s obzirom na kvalitetne duele koji su uvijek krasili eliminacionu fazu na Šutkovom memorijalu.

Sutra će se igrati jedna utakmica u omladinskoj konkurenciji, te dvije u seniorskoj. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg memorijala je Općina Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi