Podgrmeč minimalan, Krajina slavila u Velikoj Kladuši

Druga liga Zapad, 7. kolo

Podgrmeč minimalan, Krajina slavila u Velikoj Kladuši

M. Šljivak

Podgrmeč je u 7. kolu Druge lige Zapad u Sanskom Mostu dočekao ekipu Rudara i na kraju je slavio tešku pobjedu rezultatom 1:0.

Domaći su kao veliki favoriti ušli u ovaj meč, ali su na kraju uz odsta muke došli do tri boda.

U 35. minuti ovog meča su promašili i penal. Karić je promašio, ali su već četiri minute kasnije došli do gola koji im je donio tri boda. Strijelac za pobjedu bio je Emir Kukavica za konačnih 1:0.

Krajina iz Cazina je uspješno prošla gostovanje u Velikoj Kladuši kod Krajišnika. Slavili su 2:0, a golove su postigli Halid Delić u šestoj i Jakupović u 64. minuti meča.

U preostala dva meča koja su odigrana danas domaći timovi su upisali po tri boda. Busovača je s 2:0 pobijedila Ključ, dok je Bratstvo u Bosanskoj Krupi savladalo Vitez s 1:0.

Druga liga Zapad, 7. kolo:

Krajišnik - Krajina 0:2

Busovača - Ključ 2:0

Podgrmeč - Rudar 1:0

Bratstvo - Vitez 1:0

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi