Podrinje dočekuje Slaviju

Prva liga RS

Podrinje dočekuje Slaviju

M. Jakovljević

Fudbaleri Podrinja će u okviru devetog kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Podrinje igra dobro na svom terenu, te se malo ko može pohvaliti da odnosi sav plijen iz Janje. Obje ekipe imaju po 11 bodova, te to obećava jednu zanimljivu utakmicu u Janji.

"Znamo kvalitet našeg protivnika, ali takođe i da imaju mlad tim te da su riješili određene kadrovske probleme. Mi idemo na pobjedu jer sa sva tri boda ostajemo u gornjem dijelu tabele. U meč moramo ucći maksimalno disciplinovano i dati sve od sebe", rekao je fudbaler Podrinja, Filip Vujić.

Utakmica između Podrinja i Slavije igra se u subotu od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi